Min vision av framtidens användbara teknologi

Som en bloggare för Fujitsus Master Your Business var en av mina utmaningar att skriva en text om hur jag tror att teknologin i framtiden kan vara fokuserad på att vara oss till hjälp på nya sätt. Jag skrev ihop en text utifrån hur jag ser en vardagsmorgon för mig i framtiden.

Jag tänker mig en framtid där tekniken har automatiserat mycket. Frukosten tillagas innan man hinner kliva upp ur sängen, tandborsten märker när det är dags att besöka tandläkaren (och bokar då in ett besök), elcykeln laddas automatiskt av vägbanan. Vi behöver inte fokusera särskilt mycket på tekniken, den hjälper oss istället automatiskt.

Eftersom det är roligt med video slängde jag även in en Vine som jag klippt ihop lite snabbt. Här har ni den.

Följ min blogg hos Fujitsu för att ta del av alla uppdateringar. Ni får mer än gärna lämna en kommentar där också.