Laga hemma uppdateras

För ungefär ett år sedan lanserade jag Laga hemma, en recepsida. Laga hemma innehåller de recept jag tycker om att laga och enkelt vill kunna hitta. Sidan har under sitt första år utvecklats rejält och fått många nya funktioner. Det har även lett till att fler och fler hittar till sidan och dess recept.

Laga hemma

Precis som tidigare är Laga hemma byggd på mitt egenutvecklade CMS, gjort i PHP. Alla recept sparas i en databas och detta medför bland annat att recepten kan beräknas om för fler eller färre portioner. Det går att söka efter recept och även filtrera resultaten. Man kan bli medlem om man vill spara sina favoritrecept på ett smidigt sätt.

Jag har stora planer för Laga hemma och kommer absolut lägga till ännu fler funktioner inom kort. Självklart kommer även fler recept att publiceras.